Home
De behandeling
Specialisaties
Annuleren
Contact
Voorwaarden

Welkom bij VoetVooruit, uw pedicure in Leiden en omstreken.  


Mijn naam is Anja du Mortier, ik heet u van harte welkom op mijn website. 


Ik ben een  gespecialiseerde pedicure waar u terecht kunt voor de behandeling van de diabetische, reumatische, spastische, oncologische, getraumatiseerde en oudere voeten. Ook voor sporters is VoetVooruit betreft de pedicurebehandeling én de voet/schoenadviezen het adres bij uitstek. En natuurlijk als u niet tot een van de bovenstaande doelgroepen behoort kunt u hier ook terecht voor een standaard pedicure behandeling of als u bijvoorbeeld een pijnlijke likdoorn of ingroeiende nagel heeft.


Nagellak of semi permanente gellak aanbrengen is ook mogelijk bij VoetVooruit.


Vergoeding van uw pedicurebehandeling door uw zorgverzekeraar behoort tot de mogelijkheden mits uw zorgverzekeraar dit in uw pakket aangeeft.


Wat betreft vergoeding van Diabetische behandelingen in zorgprofiel 0 en 1 en reumatische behandeling sta ik geregistreerd bij de branche organisatie Provoet en het Procert Register. (zie pagina 'specialisaties')


Voor Zorgprofiel 2 en hoger kan uw huisarts  u verwijzen naar een podotherapeut.


Voor de behandeling van nagelproblematiek en voetwratten kan ik u ook diverse technieken aanbieden. Door jarenlange ervaring en samenwerking met Podotherapeuten,Podologen ,Orthopedisch schoentechnische bedrijven en goed communicatief contact met voetpoli's in ziekenhuizen leg ik snel de link tussen uw voetprobleem en uw aandoening , uw looppatroon en uw huidig schoeisel.


Zo kan ik op korte termijn een goed behandelplan voor u opstellen waarbij ik u óók indien nodig een advies geef welke van bovenstaande disciplines u mijns inziens het beste kunt bezoeken voor nóg meer preventie of verbetering van uw voetconditie.

Dit kunt u dan met uw huisarts bespreken.


Mijn behandelruimte bevindt zich in de Driftstraat 81 te Leiden.

De behandelruimte is voor iedereen toegankelijk, van een kleine behandeling tot een uitgebreide behandeling.

 
VoetVooruit - 2018